Gen. Ion Pîlşoiu, noul preşedinte al PC Craiova

Gen. Ion Pîlşoiu, noul preşedinte al PC Craiova

1.016
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Conservatorii doljeni anunţă schimbări în conducerea organizaţiei municipale. Aceasta este condusă de câteva zile de gen. r. Ion Pîlşoiu, fostul comandant al garnizoanei Craiova.

Potrivit preşedintelui PC Dolj, Iulian Bucur, Pîlşoiu a devenit membru al filialei în luna decembrie a anului trecut, fiind desemnat în urmă cu câteva săptămâni preşedinte interimar al organizaţiei municipale.

Ion Pîlşoiu, care a ieşit la pensie din MApN în 2010 ca general cu două stele se arată destul de optimist cu privire la cariera sa în cadrul filialei PC.

“Am parcurs ierarhia militară de la comandant de pluton până la gradul de general. Pot să vă spun că mi-am luat o perioadă de gândire destul de lungă, de doi ani, până să mă hotărăsc să intru în politică, însă cred că am făcut alegerea corectă. Am găsit la PC o echipă bună, nu aşa numeroasă, dar valoroasă şi cred că vom putea să schimbăm împreună în bine destule lucruri la nivel local şi chiar central”, a declarat Pîlşoiu.


Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.