Fabricat in tara lui Andrei la Craiova

Fabricat in tara lui Andrei la Craiova

815
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectul Fabricat in Tara lui Andrei consta in depunerea de proiecte in cea mai mare competitie de afaceri sociale, cu finantari in valoare de 350.000 euro (business-uri sociale ce reprezinta afaceri viabile economic care,  prin insași activitatea lor, rezolva o problema sociala). Ele creeaza locuri de munca și pot fi o solutie pentru dezvoltarea pe termen lung a comunitaților). Un exemplu de afacere sociala este “Concordia Bakery” din Bucuresti, unde 24 de tineri care provin din familii cu venituri mici fac annual cursuri de brutar si patiser-cofetar, si astfel primesc pregatire pentru o meserie; nu doar acei tineri beneficiaza de un avantaj, ci si comunitatea din care provin.

Petrom (Tara lui Andrei) isi doreste ca prin aceasta competitie sa trezeasca spiritul de initiativa al antreprenorilor sociali si ii incurajeaza sa se inscrie in competitie.

Cele mai bune 20 de idei de afaceri vor primi sprijin financiar si tehnic pentru a fi implementate. Valoarea totala a premiilor este de 350.000 de euro pentru implementare si un an de consultanta de la expertii in afaceri sociale, NESsT. Cele 28 de comunitati pentru care este organizata competitia pot fi vazute in aceasta harta interactiva.

In Craiova se va desfasura luni, 11 februarie (intre orele 10:00-14:00), o intalnire cu echipa Fabricat in Tara lui Andrei, pentru ca antreprenorii sociali sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri cu privire la competitie, astfel incat sa depuna un plan de afacere cat mai bun.

Evenimentul va fi la Hotel Europeca, str. Pietatii, nr. 9-11-13. Persoanele interesate vor trebui sa confirme prezenta pe fabricat@taraluiandrei.ro sau la 021 528 21 23



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.