Solomon îl interpelează pe Ponta: „Care este situaţia autostrăzii Craiova-Piteşti?”

Solomon îl interpelează pe Ponta: „Care este situaţia autostrăzii Craiova-Piteşti?”

788
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul de Dolj Antonie Solomon i-a adresat, astăzi, în şedinţa Senatului, o întrebare prim-ministrului Victor Ponta, referitoare la situaţia Autostrăzii Craiova-Piteşti. Interpelarea a fost postată de fostul primar al Craiovei pe contul său de Facebook.

„Domnule Prim- Ministru,

Unul din obiectivele programului de guvernare al Guvernului Ponta, se refera la lansarea rapidă a unor proiecte majore suplimentare, în mod special infrastructură de transport.
Una dintre cele mai importante proiecte se referă la autostrada care va lega Craiova de Piteşti. Noua autostradă va deservi cele două uzine auto din România, Dacia Piteşti şi Ford Craiova. Este important de menţionat că una dintre condiţiile pentru care Ford Craiova a investit era legată de construcţia acestei autostrăzi.
Realizarea autostrăzii ar reprezenta o investiţie vitală, de prioritate maximă pentru judeţul Dolj, pentru toată zona de Dezvoltare Sud-Vest”, se arată în interpelarea senatorului.
În final, acesta îi adresează premierului României rugămintea de a-i fi comunicată „intenţia Guvernului pe care–l conduceţi, referitoare la acest subiect”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.