Video: Olguţa Vasilescu vrea vicepreşedinţia PSD. Ponta a convins-o

Video: Olguţa Vasilescu vrea vicepreşedinţia PSD. Ponta a convins-o

689
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguţa Vasilescu a anunţat, astăzi, din Primăria Craiova, că a fost convinsă de premierul Victor Ponta să candideze pentru o funcţie de vicepreşedinte la organizaţia naţională a PSD. De altfel, la conferinţa de presă i-a fost alături şi Corina Creţu care i-a declarat toată susţinerea, atât pentru candidatura de mâine, cea de şef al Oragnizaţiei municipale Craiova, cât şi pentru cea de vicepreşedinte PSD.

Ieri am fost la Târgu Jiu, unde am avut o discuţie şi cu prim-ministrul Victor Ponta şi astăzi a venit şi doamna Corina Creţu să mă convingă de acelaşi lucru – că trebuie să candidez pentru funcţia de vicepreşedinte naţional, motiv pentru care îmi anunţ deja candidatura în faţa dumneavoastră, iar mâine o voi anunţa şi în faţa colegilor mei de la organizaţie, cu ocazia Conferinţei municipale”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

„Îi urez succes mâine, la Conferinţă, şi am venit să-i propun, şi să o conving, să candideze şi la vicepreşedinţia Partidului. Eu cred şi sunt convinsă că Partidul are nevoie să-şi întărească echipa cu prilejul Congresului din 20 aprilie, când se va alege o nouă echipă de conducere la nivelul preşedinţilor”, a spus Corina Creţu, vicepreşedinte PSD.

Aceasta a mai afirmat că la Craiova „este o echipă puternică şi cu oameni dedicaţi, valoroşi în administraţie”, dar că este nevoie şi de „femei care să arate că nu este un război al sexelor”: „Nu o propun pe Olguţa în detrimentul bărbaţilor, dar nu cred că este normal să nu folosim întregul potenţial pe care îl au femeile. Olguţa demonstrează că se poate, chiar într-o reşedinţă de judeţ atât de mare. Este singura noastră primăriţă de reşedinţă de judeţ a Partidului şi sunt convinsă că va fi aleasă vicepreşedinte PSD la Congresul din 20 aprilie„, a mai spus aceasta.

Mâine, începând cu ora 10.00, la Casa Studenţilor au loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale Organizaţiei PSD Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-03-2013
    Mesaje
    20

    Si nenea Nelu ce zice,o infiaza,ca tot nu are copii?

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2007
    Mesaje
    203

    Olteni , bucurati-va , avem de ai nostri la conducerea tarii , numai sa vedeti ce o sa faca pentru zona Olteniei , locuri de munca , drumuri , justitie , invatamant , va curge lapte si miere , mai ales acum cand d-na Olguta va fi aleasa vice la partid ?!?!?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.