Echipaj SMURD la Balș

Echipaj SMURD la Balș

931
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 Începând de astăzi, 01 aprilie 2013, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt va veni în sprijinul cetățenilor județului prin extinderea serviciului SMURD Olt cu încă o ambulanță tip B 2. Aceasta a fost operaționalizată, în parteneriat cu administrația publică locală, în cadrul Gărzii de Intervenție Balș și va fi încadrată cu subofiţeri-paramedici, care au absolvit cursul de prim ajutor medical şi descarcerare.

Beneficiarii principali ai serviciilor acestui echipaj sunt cei 55000 locuitori din cele 14 localități arondate subunității. Echipajul poate interveni și în afara raionului de intervenție la urgențele medicale din competență, dacă la momentul respectiv nu este un alt echipaj mai apropiat. Cu ocazia operaționalizării SMURD Balș, Inspectorul Șef al ISU Olt, domnul colonel Marian PICĂ, a dorit să evidențieze importanța socială a noii misiuni și să ureze mult succes în activitate celor care vor încadra ambulanța.

SMURD Olt funcționează începând de astăzi cu șase ambulanțe SMURD de tip B 2 în subunitățile ISU Olt din Slatina, Caracal, Balș, Scornicești, Vișina și Stoenești



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.