Craiova: Târg de cariere, la TNC. Companiile caută ingineri, IT-işti şi agenţi...

Craiova: Târg de cariere, la TNC. Companiile caută ingineri, IT-işti şi agenţi de asigurări

1.312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Astăzi s-a deschis la Craiova a VI-a ediţie a Târgului de Cariere. 17 companii oferă peste 150 de locuri de muncă în domeniul asigurărilor, IT, recrutare şi pază, dar şi inginerie. De departe, cel mai apreciat job în rândul tinerilor este, în prima zi a târgului, cel de tester de jocuri, job oferit de compania Ubisoft. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să ştiţi limba engleză, să testaţi şi să apreciaţi calitatea jocurilor.

Circa 100 de persoane au vizitat în prima oră de la deschiderea evenimentului standurile companiilor prezente la Târgul de cariere. Majoritatea tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani, aceştia au căutat în special un loc de muncă în domeniul IT, însă nici job-urile la firmele de recrutare sau pază şi protecţie nu au fost ocolite.

Potrivit organizatorilor, firmele care doresc să angajeze au posturi atât de entry-level, cât şi unele poziţii de management. Spre exemplu, printre ofertele companiei Ubisoft se numără câteva posturi de programator software, tester de jocuri, dar şi un post de conducere.

„Numărul vizitatorilor nu este aşa cum ne aşteptam, în comparaţie cu ediţiile anterioare. Este al şaselea an în care suntem prezenţi la Craiova cu Târgul de cariere, în cele şase ediţii reuşind să introducem pe piaţa muncii peste 12.000 de persoane”, a precizat Andrei Peter, organizatorul evenimentului, reprezentant agenţia „Fapte”.

Târgul de cariere se încheie mâine, programul evenimentului fiind 9.00-16.00.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.