Olguța Vasilescu îi răspunde lui Marian Jean Marinescu: A uitat să își...

Olguța Vasilescu îi răspunde lui Marian Jean Marinescu: A uitat să își cumpere coroane

407
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-o conferință de presă, eurodeputatul Marian Jean Marinescu a acuzat-o pe Olguța Vasilescu că nu a lăsat partidele politice să depună, vineri, coroane la statuia domnitorului Mihai Viteazul.

La scurt timp, Olguța Vasilescu i-a răspuns pedelistului, spunând că era în program să depună coroane, dar că au uitat să își cumpere:

Europarlamentarul PDL Marinescu acuză primăria că nu a lăsat parlamentarii să depună coroană la statuia lui Mihai Viteazul. Nici poveste! Erau în program să depună. Doar că au uitat să îşi cumpere coroana. Şi cum nu trecea nimeni pe stradă cu vreuna în mână să i-o dea lui Marinescu, a plecat “aşa cum a venit”.

Afirmatia eurodeputatului este una surprinzatoare, ținând cont că și el, și Ştefan Stoica și Constantin Dascălu au asitat la ceremonie, neîmpiedicându-i nimeni să facă acest lucru, cum nu cred că i-ar fi interzis cineva să depună o coroană dacă aveau.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.