Biroul PDL Craiova a votat excluderea a şase consilieri municipali

Biroul PDL Craiova a votat excluderea a şase consilieri municipali

478
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biroul permanent local al PDL Craiova a votat în urmă cu câteva minute excluderea din partid a celor şase consilieri municipali care astăzi, în şedinţa consiliului local, nu au votat pentru amendamentele propuse de PDL la bugetul local. Pentru că unul dintre acestea viza infuzie de bani publici în Regia Autonomă de Transport Craiova, controlată, prin directorul falimentar Marinel Florescu, de Mărinică Dincă, consilierii “contra” au fost pedepsiţi. Teoretic, fiindcă, practic, mai sunt proceduri de urmat.

Nouapresa



2 COMENTARII

  1. #1
    Dim
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1378

    Exclusi dintr-un partid portocaliu si inscrisi in alt partid portocaliu.

    Nu imi este clar daca ei se cearta pe bune sau nu, cert este ca PDL nu si-a impus punctul de vedere in ceea ce priveste bugetul administratiei locale pe anul in curs, acesta fiind si inconvenientul ce a dus la excluderea celor 7.

    Dar daca dupa excluderea din „partea dreapta a sanului lui Avraam” ajung in „partea stanga a aceluiasi san”, atunci cat de severa este de fapt excluderea?

    Vreau sa fiu primul care va ureaza: "La multi ani! 2012!"
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-01-2012
    Mesaje
    20

    acum dau vina unul pe altul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.