DĂRUIM PENTRU UN ZÂMBET DE COPIL

DĂRUIM PENTRU UN ZÂMBET DE COPIL

457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Grădiniţa cu Program Prelungit Curcubeul Copilăriei , în parteneriat cu Crucea Roşie, a organizat în zilele de 30 şi 31 mai 2013,  acţiunea de colectare de alimente neperisabile „ DĂRUIM PENTRU UN ZÂMBET DE COPIL”, acţiune cuprinsă în cadrul proiectului social “Banca de alimente la nivel Naţional”, iniţiat de Crucea Roşie Română.

În data de 4.06.2013, directorul Filialei de Cruce Roşie Dolj, Maria Vintilă, alături de un voluntar Crucea Roşie, Diana,au ridicat alimentele donate în cadrul unităţii noastre, Grădiniţa cu P.P. Curcubeul Copilăriei, Craiova.

Tot cu această ocazie, reprezentanţii de la Crucea Roşie şi personalul sanitar al grădiniţei le-au prezentat copiilor noţiuni elementare de prim-ajutor în cadrul activităţii “Sanitarii Pricepuţi”.

Acţiunile desfăşurate în parteneriat cu Crucea Roşie au avut drept obiective:

1. Organizarea unor acţiuni de colectare de alimente  pentru ajutorarea  copiilor si a familiilor  nevoiase;

2. Cunoaşterea de către copii  a regulilor de acordare a primului ajutor în cazul   unor accidente;

3. Cunoaşterea de către elevi a activităţii şi importanţei Crucii Roşii  Române;   

4. Conştientizarea comportamentul igienic prin: igiena corporală, a hainelor, a încălţămintei, formarea deprinderilor corespunzătoare vârstei şi sarcinilor şcolare, individuale şi colective;

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.