J&B vine in Craiova! Fii inventiv si-ti dam o invitatie VIP

J&B vine in Craiova! Fii inventiv si-ti dam o invitatie VIP

1.646
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

J&B vine in Craiova pe 13 iulie in Krypton Sky Club cu noul concept de petrecere „Dare to be colourful”.

Campania “Start a party” este prima campanie globala pentru J&B, campanie care iti arata faptul ca cele mai frumoase momente cu prietenii sunt de cele mai multe ori cele neasteptate, care te iau prin surprindere. Poti incepe oricand o petrecere, oriunde si mai ales din orice motiv. Tot ce trebuie sa ai este atitudinea potrivita pentru a da startul unei petreceri. Te poti distra cu noile culori inventand cocktail-uri viu colorate pentru tine si prietenii tai!
Si tu poti fi VIP pentru o seara in compania lui DJ Andrei si a sticlelor colorate J&B! Intra in aplicatia Coloreaza-ti petrecerea de pe pagina de facebook oficiala a J&B Romania si poti castiga prin tragere la sorti un loc la petrecere pentru tine si prietenii tai cu acces VIP. Dar nu numai asta, poti afla si ce tip de party person esti, cat de mult iti place distractia, ce culoare ti se potriveste. Super ditractie pe facebook dar si la Krypton Sky Club, doar pentru tine. Si premiile nu se opresc aici! Vino la petrecere si poti castiga cocktail-uri special realizate pentru voi de barmani inventivi, bodypainting in culorile noilor sticle J&B sau o camera video Samsung!

Dar nu doar asa poti petrece ca un VIP! CraiovaForum pune la bataie o invitatie VIP pentru o persoana si insotitorul sau insotitoarea acesteia iar lucrurile sunt simple! Dupa ce ai folosit aplicatia Coloreaza-ti petrecerea si afli care sticla ti se potriveste, posteaza aici un comentariu si spune-ne si noua culoarea potrivita si de ce crezi tu ca ti se potriveste aceasta culoare! Prin tragere la sorti poti fi castigatorul care alaturi de echipa CraiovaForum va petrece o seara de neuitat in compania cocktail-urilor facute cu J&B!

Castigatorul va fi extras folosind random.org dintre participanti dar daca esti inventiv si lasi un comentariu care sa ne placa, iti vom acorda mai multe sanse, introducand in lista numele tau de mai multe ori :D

Nu, nu e pe pile, e pe bune, fa-ne sa ne placa de tine si arata-ne cat de colorata e viata ta si de ce este colorata in acea culoare si noi iti sporim sansele sa te petreci la Krypton Sky Club pe 13 iulie!



22 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    315

    EU !!!! \/\/\/\/

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  2. #22
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    14404

    A fost un articol separat pentru anuntarea castigatorului:
    http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/jb-party-in-krypton-sky-club.html

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.