Intervenţie a elicopterului SMURD Craiova pentru preluarea unui biolog accidentat pe munte

Intervenţie a elicopterului SMURD Craiova pentru preluarea unui biolog accidentat pe munte

783
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elicopterul SMURD Craiova a intervenit, ieri după-amiază, pentru salvarea unui angajat al Institutului Biologic Cluj-Napoca, membru al echipei de biologi, care s-a accidentat grav în urma unei căderi de la înălţime de pe un perete stâncos din zona Lacul Bistrei pe muntele Ţarcu din Caras Severin

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că echipa de biologi era compusă din trei membri şi în timpul escaladării unui perete aproape vertical, cu trepte, fără echipament special, s-a produs căderea de la înălţimea de aproximativ 10 metri a lui T. ALEXANDRU, în vârstă de 22 ani, acesta suferind leziuni grave.

La faţa locului a intervenit o echipă de salvamontişti din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin şi un echipaj al SMURD Craiova, cu elicopter, transportând victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara şi a fost diagnosticat cu TCC grav, comă de gradul IV..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.