Autorizaţia pentru Zoo Craiova, prelungită: „Doar nu o să dau drumul leilor...

Autorizaţia pentru Zoo Craiova, prelungită: „Doar nu o să dau drumul leilor pe stradă!”

772
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pentru a treia oară, municipalitate din Craiova va scoate la licitaţie proiectul pentru modernizarea Grădinii Zoologice din Craiova. Până acum, nicio firmă nu s-a arătat interesată de licitaţia lansată de Primăria Craiova.

„Nu înţelegem de ce nu este nimeni interesat de acest proiect. Poate nu există firme cu experienţă în acest domeniu. De 20 de ani în România nu s-au mai construit parcuri sau grădini zoo şi poate că nu există experienţă în acest sens. La primele două licitaţii nu s-a prezentat nimeni, o vom organiza şi pe a treia”, a declarat primarul Craiovei în cadrul conferinţei de presă de astăzi.

Potrivit Olguţei Vasilescu, grădina zoo nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru adăpostirea animalelor. „Autorizaţia de funcţionare a fost prelungită. Staţi liniştiţi, o să se prelungească atât cât va fi nevoie, doar nu o să dau drumul leilor pe stradă. Dacă nicio altă grădină zoo din ţară nu vrea să preia animalele, nu avem ce să facem. Am trimis adrese tuturor şi nu am primit niciun răspuns”, a explicat Vasilescu.

Pe de altă parte, primarul Craiovei a mai precizat că puiul de leu care a murit pe 4 august a.c. nu avea şanse de supravieţuire, fiind epileptic.



6 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1166

    Oricum nu-s bine ingrijiti,ar trebui sa-si dea mai mult interesul.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    504

    pai fi ai ai draq sa fi de nenorocita,ce ai promis in campanie?ca vei face gradina zoo??acum faci licitatii si incerci sa te scuzi??rusine!!RUSINEE!!

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    562

    Poate nu a iesit ,,dreptul” corect la licitatie. Iar ce se promite in campanie, intotdeauna este doar ,,dust in the wind”.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1251

    sa le dea drumul.oricum la ghene traiesc mai bine

  5. #5
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    355

    Au murit mai multi pui si au disparut si in alti ani. Cred ca nu puiul respectiv era epileptic…
    Leii nu se arunca in strada, donsoara utecista, sefa de grupa, ci se trimit acolo unde au conditii. Si in Africa, daca e nevoie. Ar fi si mai ieftin decat un contract umflat de cinspe ori pentru niste ciment si fier, si ar fi si mai bine pentru animale. Decat sa se zgaiasca prostii la ei…Sau decat sa fie furati puii si omorati, ca sa se justifice disparitia lor mai tarziu.
    Neam prost.

  6. #6
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    508

    Corect,nu se mai stie nimic de acei pui(care au fost vanduti pe bani grei),decat la demis pe administratorul de acolo(de ochii lumii) si la pus in alta functie mai retrasa…..cine stie la ce ”pakistanez” se plimba acum aceli pui de lei…..doamna primar trebuie sa stranga bani pt postul de senatoare…..si de unde ii poate strange cel mai bine?…de la Primarie….cu promisiuni si prosteli de duzina……

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.