Olimpicii doljeni, premiaţi de Consiliul Judeţean Dolj

Olimpicii doljeni, premiaţi de Consiliul Judeţean Dolj

1.279
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Elevii doljeni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile organizate în anul școlar 2012/2013 au fost astăzi premiaţi de conducerea Consiliul Judeţean (CJ) Dolj.

În cadrul festivității organizate în sala de ședințe a CJ Dolj, devenită deja o tradiţie pentru instituţie, au fost recompensați 89 de elevi. „Este al nouălea an în care organizăm această întâlnire. Consilierii județeni au hotărât ca și în 2013 să se aloce bani pentru premierea celor care au obținut rezultate deosebite la învățătură” a declarat Ion Prioteasa.

Ca și în anii precedenți, remierea a avut în vedere două etape. Elevii care au obținut cele mai bune rezultate vor merge într-o excursie în străinătate – anul acesta, în Croația. În 2012, destinația a fost Muntenegru. Ceilalți vor călători în nordul Moldovei, după ce, anul trecut, tabăra a fost organizată în Munții Apuseni.
Dincolo de aceste premii, fiecare dintre ei, în funcție de rezultatul obținut, va mai primi câte un plic cu o recompensă pecuniară.

„Este momentul în care elitele sunt prezentate la întreaga lor valoare. În privința premiilor obținute la nivel național și internațional, ne putem lăuda că județul nostru este printre primele din țară”, a spus şi Georgică Bercea, inpectorul general al IŞJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1170

    Macar atata multumire sa li se ofere.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1247

    felicitari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.