” Ziua Recoltei” prilej de muzică și voie bună

” Ziua Recoltei” prilej de muzică și voie bună

2.647
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL organizează sâmbătă şi duminică, 26-27 octombrie 2013, în Piaţa Centrală din Craiova, o serie de festivităţi dedicate Zilelor Recoltei. Cu această ocazie, piaţa va fi împodobită de sărbătoare, iar producătorii agricoli sunt aşteptaţi să-şi etaleze şi să ofere spre vânzare cele mai de seamă produse ale muncii lor de peste an.

Invitat special la festivităţile dedicate Zilelor Recoltei este Ansamblul Folcloric „MARIA TĂNASE” din Craiova. Pe scena amplasată în zona de vest a Pieţei Centrale vor urca sâmbătă, de la ora 10.00, să le cânte comercianţilor şi clienţilor acestora, mai mulți solişti de muzică populară printre care se numără Cristian Bănăţeanu şi Marius Măgureanu, acompaniaţi de orchestra condusă de maestrul Nicu Creţu. Duminică dimineața de la aceiași oră vor susține un alt concert interpreții de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, Aneta Șișu si Manuela Motocu, în Piata Centrala din Craiova.

„Am decis ca această ediţie a Zilelor Recoltei să se desfăşoare pe parcursul a două zile, pentru a da posibilitatea tuturor craiovenilor – şi nu doar lor – să se bucure de festivităţile pe care le-am pregătit. Sărbătoarea este destinată atât producătorilor agricoli din zonă, cât şi cumpărătorilor. Ne-am propus ca evenimentul să aducă ambianţa specifică recoltelor bogate şi a serbărilor de toamnă românească“, a declarat Cătălin Resceanu, directorul general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1793

    bun acest an .a umplut butoaiele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.