IHS a deschis porţile unui nou Centru de Nefrologie şi Dializă IHS...

IHS a deschis porţile unui nou Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Craiova

2.203
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Centrul de Nefrologie şi Dializă inaugurat astăzi în Craiova de Companiei IHS (International Healthcare Systems) va asigura tratamentul integrat pentru cei peste 120 de pacienti dializaţi din regiune.

„Noul Centru de Nefrologie şi Dializă IHS din Craiova oferă tratamente personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte. Echipa medicală IHS Craiova are acces la aparatură medicală de ultimă generaţie şi la instruirea permanentă oferită de cursurile IHS Medical School, asigurând astfel pacienţilor tratamente complexe, de cea mai înaltă calitate”, a declarat Dr. Cristina Văduva, medic şef al Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS din Craiova.

Acest concept IHS oferă pacienţilor cu Boală Cronică de Rinichi terapii integrate, îngrijire individualizată şi tratamente de dializă la standarde europene, alături de confortul şi căldura unui cămin. Tehnologia ultramodernă şi serviciile medicale de cea mai înaltă calitate, sunt puse în slujba îngrijirii optime pentru un număr din ce în ce mai mare de persoane diagnosticate cu boli cronice, pentru care calitatea vieţii şi controlul afecţiunii sunt în egală măsură importante.

De asemenea, sistemul IHS nu se adresează numai persoanelor cu boală cronică de rinichi în stadiile care necesită dializă, ci şi celor care prezintă factori de risc pentru dezvoltarea afecţiunilor renale sau celor cu afecţiuni renale cunoscute, în diferite stadii de evoluţie. IHS oferă şi îngrijiri la domiciliu atât pacienţilor cu dizabilităţi (al căror grad de autonomie este semnificativ alterat), conform reglementărilor din contractul cu casele judeţene de asigurări de sănătate, cât şi celor care au ales efectuarea unei modalităţi de dializă la domiciliu, ca un suport în conservarea independenţei faţă de spital şi centrul de dializă.

„Centrul de dializă din Craiova reprezintă cea de-a 7-a investiţie de tip Greenfield a companiei IHS, din totalul celor 13 de centre IHS deja existente. Dincolo de a opera la cele mai înalte standarde de infrastructură şi tehnologie, scopul nostru este de a oferi pacienţilor cu boli renale cronice, din România, cele mai bune terapii disponibile la nivel internaţional. De aceea, în compania noastră orice zi înseamnă pasiune şi dedicare pentru fiecare pacient în parte. Punem accentul pe calitatea instruirii şi pe dezvoltarea personalului medical, astfel încât rolul terapeutic în îngrijirea bolnavilor să fie asumat cu empatie, compasiune şi înţelegerea problemelor pe care aceste persoane şi familiile lor le întâmpină’, a declarat Georgios Sofianos, Administratorul IHS.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.