Poliţia Rutieră Craiova verifică, azi, dacă maşinile din trafic sunt echipate de...

Poliţia Rutieră Craiova verifică, azi, dacă maşinile din trafic sunt echipate de iarnă

2.199
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii rutieri doljeni vor actiona, astăzi, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la importanţa echipării autovehiculelor cu anvelope destinate anotimpului rece, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere.

Acţiunea va debuta la ora 12.00.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     24-11-2005
    Mesaje
    103

    ne e lucru rau da sa fie avertizare nu agresivitate asa din secunda 2, iar daca cei de la dezapezire nu sunt luati iar prin surprindere, nu ar trebui sa avem nevoie de lanturi in oras… cauciucurile de iarna sunt foarte bune din multiple motive legal suntem obligati sa le avem decat pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, dar tehnic vorbind de la 7 grade in jos sunt necesare si efficiente.

    "When injustice becomes law, rebellion becomes duty." Thomas Jefferson.a€¬Power CORUPS, ABSOLUTE POWER... ABSOLUTELY CORUPTSMoney does not change you, it changes the people around you, and opens your eyes to reality.When my time comes forget the wrong that I've done help me leave behind some reasons to be missed. - LINKI PARK
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2032

    sa aiba toti.asa poate se reduc necazurile din trafic

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1917

    sa verifice,bv lor

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1773

    Irelevant nu conteaza masina… conteaza maimuta de la volan am tot spus-o si o repet.
    Ar trebui polita romana sa faca astfel de preveniri.. cand dau examenu de soferi, la psihologic etc.. ca acolo trec toti nebunii si inconstientii si isi iau permis.. oricum daca o sa fie iarna grea… ce anvelope de iarna.. o sa ne trebuiasca snowmobile..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.