Pasajul supra-teran, supra-finanţat cu 8 miliarde de lei vechi

Pasajul supra-teran, supra-finanţat cu 8 miliarde de lei vechi

623
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primăria Craiova mai adaugă 8 miliarde de lei vechi celor 404 deja amanetate pentru construcţia pasajului de la KM 0. Suma a fost oferită constructorilor, prin negociere directă, pentru “lucrări suplimentare”.

Lucrările suplimentare la pasajul supra-teran din Valea Vlăicii au fost atribuite STC Bucureşti, liderul asocierii de constructori care realizează pasajul, în dece,brie anul trecut, anunţul fiind publicat recent şi în SEAP.

Este vorba de o sumă de aproape 8 miliarde de lei vechi pentru lucrări suplimentare faţă de caietul de sarcini, dispuse de către proiectant.

“Pe parcursul desfasurarii proiectului a aparut necesitatea executarii unorlucrari suplimentare necesare construirii pasajului suprateran. Astfel,proiectantul a dispus lucrari care se refera la:

-imbunatatirea terenului de fundare pe anumite portiuni, pentru bretelele deacces;

-redimensionarea fundatiilor structurilor de sprijin ale rampelor de acces alepasajului;

-executarea unei platforme betonate pe lungimea si latimea pasajului invederea asigurarii stabilitatii esafodajului realizat pentru sustinerii tablieruluidin beton armat”, au precizat reprezentanţii primăriei Craiova.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.