Holul central al Universității din Craiova, gazdă pentru Târgul de Crăciun „Winterland”

Holul central al Universității din Craiova, gazdă pentru Târgul de Crăciun „Winterland”

1.040
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Universitatea din Craiova va deschide porțile Târgului de Crăciun, „Winterland”, joi, 12 decembrie 2013. Holul clădirii centrale a Universităţii va deveni gazda evenimentului dedicat sărbătorilor de iarnă ce se va desfășura pe parcursul a cinci zile.

„Winterland” este un eveniment cu tradiție pentru Universitatea din Craiova. Anul acesta, la fel ca și anul trecut, se vor expune spre vânzare decorațiuni și aranjamente cu specific de sărbătoare, realizate de studenții Facultăţii de Agricultură şi Horticultură, secţia Peisagistică, sub atenta supraveghere a profesorilor coordonatori conf. univ. dr. Nicu Carmen şi lect. univ. dr. Mandă Manuela. Fondurile strânse în urma expoziției vor fi donate în scopuri caritabile.

În deschiderea Tărgului de Crăciun vor avea loc mai multe momente artistice. Programul va debuta cu un moment susținut de studenții străini ai Universității împreună cu un grup de elevi ai Școlii Generale Nr. 21. Grupul de colindători va interpreta colinde din folclorul autentic, din zona Munteniei.

Un alt moment artistic va aparţine corului Departamentului de Muzică din cadrul Universităţii din Craiova, pregătit de conf. univ. dr. Eugen Petre Sandu. În încheiere, copiii de la casele de copii “Luceafărul” şi “Amicii” vor intepreta cîteva colinde şi poezii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.