Premieră la CCS: Piesa de teatru „Crăciun Improvizat”

Premieră la CCS: Piesa de teatru „Crăciun Improvizat”

900
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,40)

Trupa de teatru a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova vă invită sâmbătă, 14 decembrie, la premiera spectacolului „Crăciun Improvizat”. Spectacolul face parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” derulat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în perioada Sărbătorilor.

Crăciun Improvizat este un spectacol compus din exerciţii de improvizaţie. Piesa de teatru este interactivă. Publicul are un rol deosebit de important în construcţia spectacolului deoarece tema fiecărui exerciţiu este dată de către spectatori. Tema generală a spectacolului este sărbătoarea Crăciunului şi toate obiceiurile asociate cu această sărbătoare.
„Am ales un spectacol de improvizaţie pentru că am dorit să redescoperim alături de spectatorii magia sărbătorilor de iarnă. „Crăciun Improvizat” este un spectacol în care încercam să punem publicul în prim plan şi să ne distrăm împreună”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator Face Act.

Piesa de teatru va avea premiera sămbătă, 14 decembrie, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.