Pachete cu șorici, cârnați, slănină și caltaboș, trimise de rude pentru românii...

Pachete cu șorici, cârnați, slănină și caltaboș, trimise de rude pentru românii din străinătate de Crăciun

1.029
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Zeci de persoane s-au strâns azi la autogara Craiova pentru a trimite pachete cu mâncare rudelor aflate în străinătate. Alimentele au fost încărcate în remorcile autocarelor care se îndreaptă spre Italia, Spania și Franța, Oamenii care le-au expediat au declarat că a devenit un obicei trimisul coletelor cu șorici, carne de porc, carnați și caltaboș.

În această dimineață când termometrele arătau -12 grade mai multe persoane se aflau în fața unei firme de transport internațional pentru a trimite pachete rudelor plecate în străinătate.

Printre ele, s-a aflat și Mărin Pescaru, din comuna Coțofenii din Dos, un bărbat trecut de 50 de ani, care a venit până la Craiova pentru a trimite un colet fiicei sale aflate în Franța.

„ Trimit fetei mele cârnați, carne de porc, slănină, varză acră, ca să își poată pregăti și ea o masă de Crăciun exact ca la noi acasă. În fiecare an fac la fel, de Paște și de Crăciun e lege. Anul trecut, de exemplu, mi-a spus că i-am trimis atât de multă carne încât numaai avea unde să o pună, a dat și unor prieteni. Când au văzut francezii cum e masa de Crăciun la noi au rămas cu gura căscată”, a spus M. Pescaru



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2175

    sa se intoarca sanatosi toti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.