Neonatologia de la Spitalul 1 nu se închide: „Nu sunt probleme deosebite”

Neonatologia de la Spitalul 1 nu se închide: „Nu sunt probleme deosebite”

1.431
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Conducerea Spitalului Nr. 1 şi cea a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj au încheiat verificările la secţia de Neonatologie, unde existau suspiciuni privind existenţa unei infecţii nozocomiale. În urmă cu circa două săptămâni au fost recoltate mai multe probe de pe aparatură şi mobilier, urmând ca rezultatele să releve dacă a existat o legătură de cauzalitate între moartea unor nou născuţi şi posibila infecţie intraspitalicească. În acest an, câteva mămici şi-au pierdut bebeluşii la scurt timp după ce i-au adus pe lume. Însă rezultatele DSP, prezentate vineri, arată că „nu sunt probleme deosebite, nu sunt date care să spună că există riscul unor infecţii nozocomiale în Spitalul Clinic Judeţean”, după cum a declarat Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj.

În ciuda rezultatelor negative privind prezenţa unei infecţii intraspitaliceşti, pacientele nu se arată deloc mulţumite de condiţiile din spital. De altfel, Bogdan Fănuţă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a anunţat că vor fi efectuate în regim de urgenţă lucrări de igienizare în mai multe secţii, astfel încât să nu existe riscul apariţiei unor infecţii.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2191

    ha ha.intai sa fie dati afara cei care nu au facut pana acum ce au in fisa lor.sa vina oameni tineri dornici de munca.nu toti pensionarii care tin cu dintii locurile ocupate.

  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.