Pronunțare în dosarul Zambaccian

Pronunțare în dosarul Zambaccian

494
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) se va pronunța luni în dosarul Zambaccian în care fostul premier Adrian Năstase este judecat pentru luare de mită și șantaj, alături de soția sa Dana Năstase, acuzată de complicitate la luare de mită, și de fostul inspector ITC Irina Jianu.
„O rejudecare ar folosi pentru că se pun în discuție niște lucruri extrem de importante, respectiv înregistrările în mediu ambiental care la acea dată nu erau prevăzute de lege, indiferent dacă s-au făcut în faza premergătoare urmăririi penale, fie în faza de urmărire penală. Nu era prevăzută înregistrarea ambientală în lege la acel moment, abia prin modificarea Codului penal, în septembrie 2006, ele au fost introduse. Ar fi foarte important pentru că ar reprezenta pentru noi o rejudecare, ne-ar putea conduce la niște argumente foarte puternice legate de achitarea în legătură cu infracțiunile de corupție și de șantaj. Dacă s-ar accepta acest motiv de recurs pe care noi l-am formulat, instanța nu are de ales, pentru că legea prevede că în acest caz este obligată să trimită cauza pentru rejudecare”, a declarat, pe 19 decembrie 2013, avocatul Ioan Cazacu.

Sursa: AGERPRES



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     10-05-2012
    Mesaje
    70

    Daca la conducerea acestei tari stau hotii si excrocii,ce sa mai zicem de noi pulimea in tara asta ,ne belim de tot in 20-30 ani.

  2. #2
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    665
    Citat Mesaj initiat de cristiraluca92
    Daca la conducerea acestei tari stau hotii si excrocii,ce sa mai zicem de noi pulimea in tara asta ,ne belim de tot in 20-30 ani.

    Hoții și zdrențele astea reprezintă creaca pe care stă poporul, care e inconștient și nu înțelege că această creacă e putredă, iar sub creacă e un lac plin de crocodili.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.