Tarife de 99 de euro pentru zborurile TAROM dus-întors

Tarife de 99 de euro pentru zborurile TAROM dus-întors

697
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania naţională TAROM vine cu oferte tentante pentru 27 de destinaţii de zbor în perioada 20 ianuarie – 14 martie 2014, destinaţii pentru care au fost rezervate bilete în luna ianuarie.

TAROM mai oferă şi transport gratuit pentru bagajul de cală, de 23 kilograme, pentru clienţii care au echipamente de schi sau snowboard şi călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Biletele dus-întors la preţul de 99 de euro sunt spre/dinspre: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

Reducerea tarifelor la zborurile rezervate în luna ianuarie, la 99 de euro, este valabilă pentru călătoriile de pe aeroporturile din Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj-Napoca în perioada 20 ianuarie – 14 martie 2014.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.