V. Zgonea: Guvernul Ungureanu este ilegal

V. Zgonea: Guvernul Ungureanu este ilegal

421
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Valeriu Zgonea, deputatul PSD de Dolj, precizează într-un comunicat de presă că învestirea guvernului Ungureanu este ilegală în condiţiile în care comisiile parlamentare care au audiat miniştrii noului cabinet nu au avut cvorum.

Conform acestor precizări nici avizele pe care le-au dat comisiile respective nu sunt legale. „Traian Băsescu şi PDL încalcă legea pentru a putea rămâne la putere. Guvernul Ungureanu este ilegal, iar noul premier ne arată încă din primele zile ale mandatului că va continua aceeşi politică coruptă şi aceeaşi atitudine anti-democratică specifice regimului Băsescu”, a afirmat deputatul PSD.

Încă din primele zile de învestitură a noului guvern, alianţa USL a refuzat orice dialog cu membrii coaliţiiei. Valeriu Zgonea este de părere că România are nevoie de alegeri anticipate şi că doar aşa românii pot avea un „guvern capabil şi credibil”.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.