Craiovean urmărit în SUA pentru furt de identitate şi fraudă cu cărţi...

Craiovean urmărit în SUA pentru furt de identitate şi fraudă cu cărţi de credit, prins de poliţişti

1.383
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din Dolj au prins un bărbat pe numele căruia autoritățile judiciare din S.U.A. emiseseră un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de fraudă cu cărți de credit și furt de identitate. Acesta a mai fost căutat şi prins de autorităţile americane în 2011, pentru că a sustras, alături de alte persoane, sume mari de bani din conturi bancare.

Andrei Bolovan, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, era urmărit internaţional pentru săvârșirea, în perioada 2005 — 2011, a infracțiunilor de fraudă cu cărți de credit și furt de identitate, iar pe numele acestuia, Tribunalul Districtual al S.U.A.—Districtul Nevada a emis un mandat european de arestare.

Tânărul nu este la prima infracţiune de acest fel, în 2011, Andrei Bolovan nalături de Cristian Mihai Dumitru, 26 de ani, Nicolae Dragoş Drăghici, de 27 de ani, Ciprian Dumitru Tudor, de 30 de ani, Sorin Ştefan Ilinca, de 24 de ani, şi Bogdan Boceanu, de 28 de ani, toţi din Craiova, au fost căutaţi şi prinşi de poliţie după trei zile pentru că au furat banii americanilor. Grupul infracţional trimitea e mail-uri în numele unor bănci, reuşind, astfel, să obţină informaţii confidenţiale despre clienţii acestora.

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Dolj l-au depistat pe bărbat, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Craiova, pentru luarea măsurilor legale.

Până la definitivarea procedurilor de extrădare către autoritățile din S.U.A., acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2439

    uite-l ma pe oltenas ce face

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    377

    daca au ajuns si acolo ne facem de ras peste tot

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.