Iarbă verde şi curăţenie generală, în cartierele Craiovei

Iarbă verde şi curăţenie generală, în cartierele Craiovei

668
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Angajaţii RAADPFL au început curăţenia de primăvară în părculeţele şi grădinile din oraş, inclusiv în zonelele verzi dintre blocuri. Acţiunea Regiei, una de proporţii, constă în tăierea gardului viu, tăierea de corecţie a arborilor şi arbuştilor, tăierea arborilor uscaţi, fasonarea arborilor şi arbuştilor, este plantat gazon şi se aplică tratamente fitosanitare şi îngrăşăminte zonelor cu iarbă. În prezent, se face curăţenie în cartierul Craioviţa Nouă.

Potrivit reprezentanţilor RAADPFL Craiova, gardul viu îmbătrânit va fi scos şi apoi va începe montarea de gard metalic acolo unde va fi necesar.

În privinţa mobilierului urban, acesta va fi reparat şi vopsit, ca de altfel şi echipamentele defecte din locurile de joacă ce nu sunt cuprinse în programul de modernizare.

Activităţile se vor desfăşura în toate cartierele oraşului şi se va acţiona pe sectoare.

Calendarul acţiunilor vizează cartierele: George Enescu, bulevardul Severinului, bulevardul Calea Bucureşti, Brazda lui Novac, bulevardul Carol, cartier Rovine, cartier Lăpuş, bulevardul Dacia, bulevardul Decebal, cartier Valea Roşie, bulevardul Caracal, cartier 1Mai – Ciupercă, bulevardul Ştirbei Vodă.

Pentru buna desfăşurarea a acţiunilor, Primăria Craiova face apel la cetăţeni să participe la activitatea de curăţenie şi să sprijine lucrătorii la acţiunile specifice din zona blocurilor de locuinţe.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    435

    tot craiovita aia?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.