CCL si PDL Craiova dezbat excluderea lui Solomon

CCL si PDL Craiova dezbat excluderea lui Solomon

404
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul de Coordonare Local Craiova al Partidului Democrat Liberal se întruneşte în această după-amiază pentru a supune la vot decizia de excludere din partid a celor şase consilieri locali care au votat bugetul propus de primarul Antonie Solomon dar şi a edilului şef.

Cei şase consilieri locali au fost excluşi săptămâna trecută, imediat după şedinţa Consiliului Local Municipal Craiova, când viceprimarul Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova, a convocat de urgenţă Biroul Permanent Local şi le-a propus colegilor de partid excluderea celor şase consilieri care au votat în favoarea proiectului de buget înaintat de Executiv Consiliului Local Municipal Craiova. Cei şase excluşi sunt Teodor Sas, Gheorghe Albăstroiu, Radu Marin, Iulian Ştefănescu, Constantin Ursu şi Dorel Marinescu. Biroul Permanent Local Craiova al PDL a votat în unanimitate fiind convocat şi Consiliul de Coordonare Local Craiova al PDL. Exclus din PDL Craiova a fost şi edilul Craiovei, Antonie Solomon.
Din momentul excluderii din partid, cei şapte aveau ocazia de a contesta această decizie, ei fiind convocaţi în repetate rânduri la întâlniri cu membrii Biroului Permanent Local al PDL Craiova. Însă, niciunul din cei şapte nu au dat curs invitaţiei, ba mai mult, Antonie Solomon le-a cerut reprezentanţilor PDL Craiova să nu îl mai contacteze din simplul motiv că îl deranjează. Unii dintre consilieri au încercat să îşi motiveze decizia de a vota bugetul printr-o scrisoare adresată colegilor de partid însă epistola nu a ajuns la liderii filialei.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.