Claudiu Manda vizită de lucru în județ (P)

Claudiu Manda vizită de lucru în județ (P)

1.095
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost astăzi, 8 mai 2014, în mai multe localităţi din judeţul Dolj, unde a avut întâlniri cu organizaţiile PSD şi cu echipele de campanie electorală.

Cerăt, Giurgiţa, Bîrca, Goicea, Măceşu de Sus, Gighera, Bistreţ şi Băileşti au fost vizitate de liderul social-democraţilor doljeni.

Am avut întâlniri cu membrii noştrii de partid şi cu echipele de campanie electorală. Voi ajunge în fiecare localitate din judeţul Dolj pentru că vreau să le transmit colegilor mei din teritoriu că sunt alături de ei, că nu sunt singuri, că îi ajutăm cu tot ce au nevoie pentru a ieşi din această campanie electorală cu fruntea sus şi cu un rezultat foarte bun. Oamenii sunt pregătiţi, muncesc, fac ce ştiu ei mai bine, merg din uşă în uşă, din poartă în poartă. Ne mişcăm şi asta este cel mai important”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Florinel Stancu, responsabilul de localităţile în care a ajuns preşedintele Claudiu Manda s-a arătat şi el optimist, având şi un argument foarte important – primarii: „Muncim foarte mult şi sunt convins că şi rezultatele vor fi pe măsură. Cu  o singură excepţie, primarii sunt alături de noi şi vor să demonstreze că sunt puternici şi că merită să fie ajutaţi în continuare”.