Claudiu Manda, alături de cetățenii din Calafat de Ziua Independenței (P)

Claudiu Manda, alături de cetățenii din Calafat de Ziua Independenței (P)

844
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

De Ziua Europei şi a Independenţei României preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent în municipiul Calafat unde alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Alina Tănăsescu, a deputatului Cosmin Enea, a preşedintelui PSD Calafat, Emil Popa, şi a primarului Mircea Guţă au depus o coroană la Monumentul Independenţei.

Odată cu ceremonia de cinstire a eroilor căzuţi în luptă pentru independenţa ţării au fost deschise şi Zilele municipiului Calafat. “Am venit cu mare drag la Calafat ca să fim alături de colegii din organizaţia noastră şi de autorităţile locale la deschiderea Zilelor municipiului Calafat dar şi să aducem un omagiu celor căzuţi în luptă pentru independenţa României. Le mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie şi le spun locuitorilor din Calafat la mulţi ani”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Primarul municipiului Calafat, Mircea Guţa le-a mulţumit invitaţilor pentru prezenţă şi şi-a arătat întreaga susţinere pentru proiectul PSD-UNPR-PC. “Le mulţumesc mult colegilor că au fost alături de noi într-o zi atât de importantă. Sunt convins că împreună vom face ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pentru Calafat. Susţin Guvernul Ponta şi proiectul PSD-UNPR-PC care va duce la bun sfârşit promisiunile din campania electorală când PNL era în USL. De altfel, noi la Calafat, împreună cu domnul preşedinte al PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, cu domnul deputat Cosmin Enea şi cu doamna vicepreşedinte a CJ Dolj, Alina Tănăsescu, şi întreaga echipă am depus coroană din partea USL Dolj, pentru că USL continuă”, a declarat primarul municipiului Calafat, Mircea Guţă.