Craiova: Carambol cu patru mașini, pe Prelungirea Bechetului

Craiova: Carambol cu patru mașini, pe Prelungirea Bechetului

578
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)
In aceasta dimineata, in jurul orei 07.00, pe strada Prelungirea Bechetului, in timp ce C.CIPRIAN, 21 de ani, din Timisoara conducea o autoutilitara nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de vehiculul care se deplasa in fata sa si a intrat in coliuziune cu acesta. DSC_0042
La randul sau cel de-al doilea autoturism, condus de C. PETRE, 58 de ani, din Craiova a fost proiectat in autoturismul condus de T.George, 44 ani, din Preajba iar acesta a fost proiectat in alt vehicul la volanul caruia se afla C.IONICA, 52 de ani, din Craiova.
Din accident a rezultat ranirea usoara a MARIEI T. si a lui O.Marin, pasageri in cel de-al doilea si al treilea autoturism.
In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatmare corporala din culpa.


2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2359

    Sunt satul de kamikaze astia de stau cateodata in curu meu.. si ma imping de la spate..Din cauza idioteniei unora se intampla nenorociri..

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    115

    Soferii de dubite – cei mai periculosi. In general conduse de soferi cu studii medi, varsta intre 21-35 de ani si care se cred zmeii soselelor, avariile masinilor nu conteaza ca doar sunt masini de firma.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.