Craiova: Târg de oferte educaţionale la Centrul Multifuncţional

Craiova: Târg de oferte educaţionale la Centrul Multifuncţional

729
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj organizează ,,Târgul Ofertelor Educaţionale” la Centrul Multifuncţional, Craiova, în data de 15 mai 2014, începând cu ora 9:00.

Cu acest prilej, unităţile de învăţământ liceal din Craiova şi judeţul Dolj urmează să îşi prezinte oferta educaţională în ceea ce priveşte planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2014-2015. În cadrul târgului, vor fi prezentate şi ofertele educaţionale din judeţele Olteniei referitoare la învăţământul profesional pe durata de 3 ani.

Evenimentul se va termina la ora 19:00 timp în care se prezintă ofertele educaţionale. Începând cu ora 12:00, reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, dar şi invitaţii îsi vor transmite mesajele.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Dolj şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi fondului Locativ Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.