Claudiu Manda prezent la inaugurarea unui pod ce leagă satele Golumbu și...

Claudiu Manda prezent la inaugurarea unui pod ce leagă satele Golumbu și Golumbelu (P)

595
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a participat sâmbătă, 17 mai 2014, la inaugurarea unui pod, ce leagă satele Golumbu și Golumbelu din comuna Fărcaș. Liderul social-democrat a fost însoțit de președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, și de vicepreședintele PSD Dolj, Ovidiu Flori.
Înainte de inaugurare, primarul comunei Fărcaș, Sorin Bitoleanu, foarte emoționat, a declarat că se simte ușurat știind că locuitorii din satul cu pricina nu vor mai fi izolați pe timp de ploaie și vor putea să circule fără probleme.”Când ploua, nu aveam somn noaptea gândindu-mă la oamenii din acest sat că pot rămâne izolați. Le mulțumesc domnului președinte al PSD Dolj, Claudiu Manda, și domnului președinte al CJ Dolj, Ion Prioteasa, pentru înțelegerea arătată și sprijinul acordat pentru a finaliza această investiție foarte importantă pentru comunitatea noastră”, a declarat primarul comunei Fărcaș, Sorin Bitoleanu.
Președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, s-a arătat și el bucuros că investiția a fost finalizată. ”Mă bucur să văd acest obiectiv terminat. Am pus cu toții umărul, și chiar dacă acest pod a fost dus la bun sfârșit pe banii constructorului în perioada urătoare el își va primii banii. A înțeles toată lumea cât de important este podul pentru oamenii din aceste doua sate și uite că începând de azi (nr. ieri) pot trece peste acest râu fără să mai aibă teama că li se poate întâmpla ceva”.
Președintele Claudiu Manda l-a felicitat pe primarul Sorin Bitoleanu pentru insistența și perseverența cu care s-a zbătut ca acest obiectiv să fie dus la bun sfârșit. ”Mă bucur pentru oamenii din aceste sate și pentru domnul primar. Sunt convins că va continua să lupte să aducă și alte investiții în comuna Fărcaș, la care cu siguranță vom pune și noi umărul să îl ajutăm. Vin cu plăcere în această localitate ori de câte ori sunt chemat, pentru că vin la prieteni și îi ajut atunci când au nevoie și stă în puterile noastre”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Duminică, 18 mai 2014, președintele Claudiu Manda și-a continuat vizitele în localitățile din județul Dolj, ajungând în comunele Bucovăț, Terpezița, Vârtop, Vela, Orodel, Piscu Vechi, Poiana Mare, Piscu Vechi, Desa, Daneți, Amărăștii de Jos și Leu. Președintele Claudiu Manda a mai fost însoțit de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, vicepreşedintele CJ Dolj, Alina Tănăsescu, vicepreşedintele PSD Dolj, Cosmin Vasile, Florinel Stancu și deputatul Cosmin Enea.

Birou presă PSD Dolj