Craiova. Se adună candidaţii. PDL pierde şi locurile III

Craiova. Se adună candidaţii. PDL pierde şi locurile III

784
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Partidele din Dolj se grăbesc să-şi facă listele de candidaţi. Cum, la nivelul Craiovei, candidaţii viabili, pentru primărie şi pentru Consiliul Judeţean Dolj, pot fi număraţi pe degete, câteva formaţiuni şi-i dispută deja pe fostul viceprimar Gheorghe Nedelescu, încă PSD,şi pe fostul secretar de stat Eugen Georgescu, încă PDL. Singura mare formaţiune, de fapt, rămăşiţa unui partid frumos, care rămâne în afara luptei este PDL.

După anunţul candidaturii senatorului Lia Olguţa Vasilescu, din partea PSD, la alegerile pentru mandatul de primar al Craiovei şi după declararea intenţiei consilierului Gheorghe Nedelescu de a se bate pentru primărie, podiumul poate fi configurat: Antonie Solomon, Lia Vasilescu, Gheorghe Nedelescu. Nu neapărat în ordinea asta, desigur.

După cum se observă, nu este loc între primii trei şi pentru candidatul PDL, indiferent cine va fi acesta. La Consiliul Judeţean Dolj avem, după părerea mea, trei candidaturi de luat în seamă – actualul preşedinte, Ion Prioteasa, PSD, fostul secretar de stat şi prefect de Dolj Eugen Georgescu, sigur, nu din partea PDL, şi Dan Păloiu, preşedintele PER Dolj. Ca atare, nici aici nu va fi loc între primii trei pentru candidatul PDL, mai ales dacă acesta va fi Nicolae Giugea, actualul prefect de Dolj. De altel, despre întâlnirea Prioteasa – Georgescu pentru şefia CJ am mai vorbit aici, cu mai bine de un an în urmă. Georgescu este curtat la această oră de mai multe formaţiuni politice. Întrebat dacă va candida la preşedinţia consiliului şi din partea cărui partid, acesta nu a comentat decât că va vedea la momentul oportun. “Deocamdată sunt şomer şi atât. Dacă vreţi, discutăm despre asta. Despre politcă, nu azi!”, a spus Eugen Georgescu.

Marian Bădîrci



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.