Salon Naţional de Fotografie: „Craiova Eterna”

Salon Naţional de Fotografie: „Craiova Eterna”

551
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fotografi amatori şi profesionişti, din Bănie, ţară şi străinătate, expun, în această după-amiază, la Muzeul Olteniei, lucrări despre „oameni, fapte şi întâmplări din Craiova”, dar şi teme liber alese. Vernisajul va avea loc cu începere de la ora 18.00 şi va cuprinde 85 de fotografii. Expoziţia va fi deschisă vizitatorilor până la 12 iunie a.c..

Salonului Național de Fotografie organizat de fotoclubul „Mircea Faria” în parteneriat cu Muzeul Olteniei prezintă 27 de lucrări la secțiunea „Craiova – Oameni, fapte, întâmplări” și alte 58 de lucrări la secțiunea „Temă liberă”.

Anterior vernisajului, un juriu – format din Radu Boroianu – preşedintele juriului, Victor Boldar (E.F.I.A.P), Marcel Voinea, Dorian Delureanu şi Lucian Rogneanu – a apreciat primele şase fotografii în ordinea valorii lor artistice pentru fiecare secțiune, acestea fiind recompensate cu medalii de aur, argint şi bronz, precum și cu trei mențiuni. Totodată, juriul a ales cele mai bune imagini pentru a fi înscrie pe un DVD care va fi distribuit tuturor participanților. Premiile vor fi acordate în cadrul unei festivități care se desfășoară, cu începere de la ora 17.00, în Sala „Ștefan Ciuceanu” a Muzeului Olteniei, unde poate fi apoi vizitatp şi expoziția.  vizitată

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.