Wizz Air introduce destinația Tel Aviv pe Aeroportul Craiova

Wizz Air introduce destinația Tel Aviv pe Aeroportul Craiova

14.431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Noua rută din Craiova spre capitala Israelului, Tel Aviv, va deveni operațională din 19 iunie, cu două zboruri pe săptămână, lunea și vinerea. Biletele au fost puse în vânzare pe wizzair.com și au tarife începând de la 179 de lei. 

 

La doar o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova, Wizz anunță că extinde rețeaua regională prin oferirea unei noi destinații de vacanță, Tel Aviv. Începând de azi, călătorii din Craiova și vizitatorii lor se pot bucura de oricare dintre cele 11 destinații disponibile din rețeaua WIZZ cu tarife scăzute, inclusiv rutele lansate recent spre Paris, Veneția Treviso, Koln, Madrid sau Liverpool.

 

 

„Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începere din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.