Primăria Craiova, premiată la categoria ”Armament de calitate”

Primăria Craiova, premiată la categoria ”Armament de calitate”

781
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova a câștigat premiul de excelență la categoria „Armament de calitate”, în cadrul celei de-a doua ediții a competiției „Orașul Reciclării”, inițiată de Eco-Rom Ambalaje și desfășurată în perioada 1 ianuarie-30 iunie 2014, obținând un punctaj ridicat la evaluarea calitativă a punctelor de colectare selectivă. În 2013, municipiul a obținut premiul la categoria „June”.

Pe parcursul competiției, în Craiova au fost colectate separat peste 65.000 de kilograme de deșeuri de ambalaje, dintre care 60.500 kilograme de hârtie-carton și aproape 5.000 kilograme de plastic. Acestea au fost depuse de craioveni în cele 237 containere puse la dispoziția populației printr-un parteneriat încheiat între Eco-Rom Ambalaje, Primăria Municipiului Craiova şi  S.C. Salubritate Craiova SRL.

În competiția inițiată de Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, s-au înscris 32 de municipalități din România.

Anul acesta, titlul de ”Orașul Reciclării” a fost obținut de Sfântu Gheorghe.

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1816

    MDA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.