Salubritatea atacă din nou tânțarii

Salubritatea atacă din nou tânțarii

6.154
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

La sfâșitul acestei luni, mai precis în perioada 30.07-31.07.2016, societatea de Salubtitate va efectua ce-a de-a patra etapă a dezinsecției pe domeniul public din acest an.  Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile și zonele verzi din cartierele orașului. Intervenția se va realiza prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.00-12.00.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 780 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Supertox, substanță cu spectru larg de acțiune din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Conform fișei de securitate a produsului, soluțiile de lucru utilizate nu prezintă pericol pentru oameni și animale.



6 COMENTARII

  1. #1

    Daca solutia e la fel ca cea din spitale…….diluata ……primaria face frectie la pickior de lemn

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    Nu ziua bai cretinilor…nu dati ziua cu asa ceva…cap au…minea e cam seaca…

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3824

    FOARTE BINE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6

    Cu soluție ca cea din spitale de nu omoară nimic!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.