16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii

16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii

671
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Poliţia Română derulează în această perioadă, până pe data de 10 decembrie 2014, campania internaţională “16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”. Subiectele principale ale evenimentelor publice desfăşurate în cadrul acestei campanii se referă la violenţa asupra femeii şi la protejarea drepturilor omului în general.

Campania “16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii” a fost organizată în această perioadă întrucât se încadrează între două zile cu semnificaţie: 25 noiembrie – Ziua Internaţională împotriva Violenţei asupra Femeilor şi 10 decembrie – Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.

Poliţia Română, prin structurile de prevenire a criminalităţii, se implică în derularea acestui eveniment, organizând în toate unităţile teritoriale de poliţie activităţi de informare, dezbateri, expoziţii tematice, marşuri, seri de veghe în memoria victimelor.

La nivelul judeţului Dolj, vor fi organizate, în Piaţa “Mihai Viteazul” din Craiova, două activităţi de informare pentru femei, iar la data de 3 decembrie va fi susţinută o dezbatere pentru elevele Şcolii Postliceale Sanitare Christiana din Craiova.

 

Sursa Foto: Poliţia Română



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    194

    Care Poliție?! Nu există prin sate așa ceva.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3231

    Într-o femeie nici măcar cu o floare nu tre’ să dai..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.