Aleşii judeţeni, îngrijoraţi că inaugurarea podului Calafat-Vidin va dubla traficul rutier

Aleşii judeţeni, îngrijoraţi că inaugurarea podului Calafat-Vidin va dubla traficul rutier

743
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Schimb de replici, în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Dolj de astăzi, între consilierul judeţean Marcel Marcea şi şeful administraţiei judeţene, Ion Prioteasa. Cel dintâi a atras atenţia că judeţul are nevoie de mai mulţi bani pentru ca infrastructura rutieră să facă faţă traficului odată cu inaugurarea podului de peste Dunăre, care va lega România de Bulgaria. „Probabil că în perioada următoare va fi o mare aglomeraţie de elicoptere, fiindcă pe drum nu se va mai putea circula”, a spus ironic Marcel Marcea.

Părerea a fost împărtăşită de preşedintele CJ Dolj care a fost de acord că numărul maşinilor care vor tranzita judeţul se va dubla. „Şi pe noi ne îgrijorează ce va fi în judeţ peste două săptămâni, când se va da drumul la pod, pentru că după estimările noastre traficul va fi dublu. Ne vom sufoca în Craiova, aşa că circulaţia va trebui scoasă în afara municipiului”, a spus şi Prioteasa.

„Nu vă felicit că sunteţi singurul politician care a vorbit şi a făcut ceva pentru doljeni. Este de datoria dumneavoastră să faceţi acest lucru pentru judeţ. Deşi în afară de dumneavostră sunt mult mai mulţi politicieni de aici cu putere de decizie, dar nu am auzit pe nimeni să vorbească şi să facă lobby la Bucureşti, ca judeţul să primească bani pentru drumuri. Cu 50 de miliarde de lei, nu o să deblocăm traficul”, a replicat Marcea.

„Nu trebuie să vă reamintesc că pe guvernarea PDL a început reparaţia drumurilor şi nu s-a mai terminat”, a contrat Ion Prioteasa.

„Da, noi le-am început, dar cine e acum la putere trebuia să le termine, USL-ul a oprit finanţarea”, a adăugat Marcel Marcea.

Concluzia finală a tras-o preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa: „Să o spun aşa, mai solomonic, şi dumneavostră aveţi dreptate şi ceilalţi au dreptate”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    210

    Cand spune ala ca se va circula cu elicopterul pe drumul Craiova – Calafat, are dreptate! Drumul este intr-o stare mai mult decat proasta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.