Festivalul de moda Miss Royal Models Romania

Festivalul de moda Miss Royal Models Romania

1.987
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc organizeaza pe 14 Mai 2016 cel mai prestigios eveniment de moda al primaverii, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, ajuns anul acesta la editia cu numarul XI, in Electroputere Parc incepand cu ora 18:30.
 
Un joc foarte riguros, al plinului si al golului, al gratiei si al frumusetii, al luminii si al umbrei, al coloristicii, un echilibru perfect intre toate detaliile, aceasta este descrierea primei sectiuni a festivalului, si anume concursul de frumusete Miss Royal Models Romania 2016 avand in componenta anul acesta 12 concurente, din diferite orase ale tarii, ce se vor lupta pentru castigarea marelui titlu. Ajunse in Craiova de miercuri acestea se afla intr-un intens program de pregatire, sedinte foto, fitting-uri pentru a fi in cea mai buna forma in seara de sambata.
 
Si cum intotdeauna Royal Models Agency reuseste sa se ridice de la sol cat poate de mult in asa fel incat sa puna conceptul festivaluui  in valoare, in cea de a doua sectiune va prezinta un regal de moda prin care creatori de moda consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate isi vor prezenta colectiile avangardiste cu puternice accente fermecatoare.Designerii care isi vor prezenta anul acesta cele mai noi colectii sunt: RITA MURESAN, SIMONA IACOB, ELI LASLEAN, NOELA STYLE, URBAN KIDS, YVETTE DESIGN si bineinteles, pastrand traditia de a aduce un designer international venit in PREMIERA in Romania: MAURO GASPERI din Italia.
Machiajul evenimentului este asigurat de echipa ALEX RADULESCU iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.
Premiile oferite castigatoarelor constau in contracte cu agentii de modeling din Europa, produse cosmetice de lux, tinute vestimentare, book-uri profesioniste, excursii in afara tarii si multe altele.
Evenimentul isi va inchide portile in jurul orei 23:00, urmand apoi un after party in Club Korona pentru a serba asa cum se cuvine inca o editie a festivalului de moda de la Craiova.
Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.