Live text: Antonie Solomon: Doamnei Vasilescu îi spun „Bun venit în Craiova”...

Live text: Antonie Solomon: Doamnei Vasilescu îi spun „Bun venit în Craiova” după 11 ani de pribegie

548
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Primarul Antonie Solomon a fost însoţit, la prima conferinţă de presă în noul sediu de campanie al UNPR, de viceprimarul Teodor Sas dar şi de consilierii excluşi din PDL.

„Emoţii sunt ca în orice competiţie, sperăm ca în primul rând să câştige Craiova. E un partid nou, cu oameni de valoare, nu vrem să fim mulţi ci doar de calitate. Nu îi consider pe cei care intră în această cursă duşmani ci adversari” – Antonie Solomon, candidat UNPR la Primăria Craiova

„Dacă craiovenii nu vor alege Antonie Solomon, 50 la sută din consiliu, Craiova va pierde” – Antonie Solomon.

Solomon a precizat că sunt unii care nu înţeleg faptul că dacă oraşul este acoperit de pajişti, străzile nu vor mai fi pline de praf.

„Oraşul a murit un an şi patru luni de zile, nu se făcuse nimic. Nu se fac investiţii în ritm alert pentru că sunt alegeri ci pentru că oraşul are nevoie de ele” – Antonie Solomon.

„UNPR va merge singur la alegerile locale şi parlamentare, va avea candidaţi pentru fiecare localitate, consiliu local, Consiliul Judeţean Dolj, vom avea candidat şi la CJ Dolj al cărui nume îl vom face public ulterior, la Primăria Craiovei candidatul nostru este Antonie Solomon”, a declarat vicepreşedinte UNPR, Gheorghe Bică.

„Sunt mesaje politice, nu prea le diger eu aşa uşor dar înţeleg. Nu am făcut nimănui rău în acest rău, doar familiei mele” – Antonie Solomon referitor la declaraţiile politice făcute de Victor Ponta la adresa lui Solomon.

„Doamnei Vasilescu îi spun <<Bun venit în Craiova>> după 11 ani de pribegie”, – Antonie Solomon, primarul Craiovei.

 

„Sunt alături de trădătorii din PDL, de cei cinci consilieri, unul lipsește (n.r. – Iulian Ștefănescu) pentru că este plecat din localitate. Ei au trădat un interes de haită, de grup, dar nu i-au trădat pe craioveni, votând acel buget pentru buzunarele unora. Aceia voiau să ia banii de la salubritate și zone verzi și să dăm la R.A.T.”, a afirmat edilul-șef. Acesta a mai spus că se consideră un regizor al Craiovei și este de părere că până acum a pus în valoare „orice colțișor al acestui municipiu”.

Gheorghe Bică a precizat că pe 31 martie partidul va prezenta candidaturile pentru alegerile locale. „UNPR va candida pe liste proprii, cu candidați atât la consiliile locale, municipale, orășenești, comunale, cât și la Consiliul Județean Dolj. Pentru Primăria Craiova candidat este Antonie Solomon”, a mai adăugat acesta.

„Doamnei Vasilescu îi urez bun venit în Craiova după 11 ani de pribegie!”

Solomon nu a dorit să comenteze afirmațiile contracandidatei sale, Lia Olguța Vasilescu, conform cărora n-ar avea nicio șansă la un nou mandat.

Totuși a ținut să-i facă o urare când a aflat că senatoarea PSD a declarat că el nu ar fi construit nimic în acest oraș, în afară de două fântâni și un parc : „Doamnei Vasilescu îi urez bun venit în Craiova după 11 ani de pribegie! E mare lucru să faci o fântână, să plantezi un pom, sa creezi evenimente, să construiești o infrastructură. O lăsăm pe doamna Olguța cu strategia ei.”

Sediul UNPR, din zona Gării, va fi unul de campanie și conform lui Gheorghe Bică, uneperiștii vor să organizeze o conferință de presă în fiecare joi, pentru o informare mai bună şi pentru o transparență mai mare la populație.

Solomon s-a făcut cu încă un dosar la DNA: Trei consilieri locali m-au reclamat!

Stire in curs de actualizare.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-07-2010
    Mesaje
    24

    Bai, nu ma votati rrrrrrromi !
    Vreti sa ajungem toti sa muncim ca sa platim ajutoare si parcuri pentru 10 milioane de triburi ?!
    Nu vedeti ca sta asta ca musca in ciorba, acolo, in primarie ??
    Stau romanii si se uita ca fraierii la vrajeala astuia , care , in loc sa fie judecat, face parcuri prin padurile Craiovei !
    Au crescut si o sa creasca taxele ca sa platim milioanele de euro luate din banci de asta pentru bancute stricate in parcuri si statui de 5 miliarde pe bucata!
    Vai de capul nostru, de romani fraieri !

    Nu mai puneti botul la vrajeli de doi bani ! Nu vedeti ca Solomon are dosar penal si, in loc sa fie dus la tribunal, face planuri cum sa risipeasca alte milioane de euro pe spinarea craiovenilor, care au nevoie de drumuri, canalizare, scoli, gradinite , spitale si cate si mai cate ! Nu de parcuri!
    Ce draq, bai, frate, suntem chiar atat de tampiti , de punem botul la vrajeli de doi lei?!
    Cum el iubeste Craiova si se sacrifica pentru craioveni ?!
    Il doare-n kur de noi. Si-a umplut sacii cu bani, iar acum face pe sfantul.Sigur ca iubeste Craiova acum, dupa ce si-a gasit fraierii. S-a pocait brusc , ca poate scapa de dosarul penal si e santajat ca ultimul om de Basescu si de gasca basista.
    Romani nu alegeti, fratilor?!
    Numai tatari, machidoni, tigani si alte minoritati ?! Macar de-ar fi nemti !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.