Cântăreții din Bremen și Invitație la joacă, în weekend la Fabrica de...

Cântăreții din Bremen și Invitație la joacă, în weekend la Fabrica de Poveşti electroCOLIBRI!

928
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După două spectacole miercuri, 28 ianuarie, Albă ca Zăpada și Dumnezeul de a doua zi (reprezentanție a Teatrului ACT din București), unul joi, 29 ianuarie, cel cu și despre Pinocchio, vine weekend-ul tot cu povești, în scenă la Teatrul “Colibri”.

Sâmbătă, 31 ianuarie 2015, la ora 18:00,  își fac apariția Cântăreții din Bremen, într-o dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, în regia artistică a lui Valentin Dobrescu. Muzica îi aparţine lui Alin Macovei-Moraru, iar scenografia Mirelei Tofan. Personajele de poveste prind viaţă în interpretarea actorilor: Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Februarie cu Invitație la joacă începe în Fabrica de povești electroCOLIBRI.  Prin urmare, duminică, 1 februarie 2015, de la ora 11:00, copiii se vor bucura de această reprezentație interactivă, pusă sub semnul veseliei, cu celebrul Zdreanță, de și în regia Alexandrei Davidescu. Scenografia spectacolului este o creație a maestrului Eustațiu Gregorian, iar coloana sonoră este realizată de Alin Macovei-Moraru. Din distribuție fac parte actorii: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoș.

Preț bilet: 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcție de locul ales în sală.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

De asemenea, sâmbătă, 31 ianuarie, vor intra în lucru atelierele Gazetarul de teatru (coord.: Laura Pumnea) și Fabrica de povești (coord.: Adriana Teodorescu).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.