Craiova: Pietonii grăbiți, amendați de polițiști

Craiova: Pietonii grăbiți, amendați de polițiști

668
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Craiovenii au fost, ieri, ”ținta”poliţiştilor de la Rutieră, care au organizat o acţiune pentru conştientizarea cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează neregulamentar străzile prin alte locuri decât cele special amenajaţe şi semnalizate corespunzător.
Cum, uneori, graba strică treaba, 37 de persoane care au trecut strada pe unde au apucat au fost amendați de poliție. În total, oamenii legii au constatat 84 de abateri de natură contravenţională pentru care au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 5.400 lei. Dintre acestea 37 au fost aplicate unor pietoni care s-au grăbit să traverseze străzile prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.
 


1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3000

    Pe mine m-au ratat

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.