Craiova: Proprietari de ”bulgăroaiece”, amendați pentru nereguli în trafic

Craiova: Proprietari de ”bulgăroaiece”, amendați pentru nereguli în trafic

753
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în municipiul Craiova, o acţiune pentru verificarea legalităţii circulaţiei pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în străinătate. Astfel, au fost controlate în trafic peste 80 autovehicule, fiind legitimate aproape 100 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 8.900 de lei. Dintre acestea, 19 sancţiuni au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state, pentru diverse nereguli la regimul circulaţiei.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii de ieri, un tânăr de 32 de ani a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe str. Fraţii Goleşti, fără a avea poliţă de răspundere civilă auto valabilă pentu pagubele produse în urma accidentelor rutiere. Conducatorul auto s-a opus masurilor luate de catre politisti, avand o atitudine necorespunzatoare, fapt pentru care s-a solicitat sprijinul si interventia luptatorilor de la Serviciul de Actiuni Speciale. Soferul a fost imobilizat de oamenii legii si condus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1958

    Bani la buget sfarsit de luna

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.