Craiova: Taximetriștii și transportatorii de mărfuri, verificați de poliție

Craiova: Taximetriștii și transportatorii de mărfuri, verificați de poliție

987
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Biroului Rutier Craiova au continuat acţiunile de verificare a legalităţii activităţii de transport rutier de mărfuri şi persoane. Ieri, oamenii legii au aplicat amenzi de peste 8.000 de lei, dintre care 23 transportatorilor de mărfuri sau celor în regim de taxi.

De asemenea, în atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi conducătorii auto care nu respectă obligaţia de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 64 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 8 000 lei. Dintre acestea, 23 sancţiuni au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri sau persoane, pentru diverse nereguli la regimul circulaţiei, iar alte 7 sancţiuni unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 10 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3221

    la trecere imi e frica si mie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.