Craiova: Un hoț băut a făcut praf două mașini parcate pe Bvd....

Craiova: Un hoț băut a făcut praf două mașini parcate pe Bvd. 1 Mai

859
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost alertați, azi-noapte, că pe Bvd. ”1 Mai” din Craiova s-a produs un accident rutier soldat numai cu pagube materiale. Deplasâdu-se la faţa locului, oamenii legii au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Teslui, sat Preajba, care a furat un autoturism parcat de un craiovean pe Bvd. 1 Mai, apoi a plecat cu el la ”plimbare”. Aventura s-a terminat prost pentru hoțul de ocazie, care, băut fiind, a acroşat două autoturisme parcate pe trotuar.

Din investigaţii, poliţiştii au stabilit faptul că hoțul a sustras autoturismul de pe Bulevardul 1 Mai, unde proprietarul acestuia, îl parcase regulamentar, însă nu l-a asigurat prin închiderea portierelor, iar cheia de rezervă se afla între scaunele din faţă.

Hoțul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Craiova unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul este cercetat acum de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi refuz de recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhivă



5 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2891

    O sa ajungem la un nivel de civilizatie acceptabil atunci cand poti sa-ti lasi masina descuiata.. cu geamurile lasate si cu portofelu pe bord si sa nu se atinga nimeni de ea… Pana atunci unii dintre romani cel putin 80% mai au de invatat cate ceva..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     17-01-2008
    Locatie
     out there ...
    Mesaje
    233

    In ce tara si intre ce oameni traim…
    3 masini busite ca a avut el pofta de baut.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    43

    Furt, conducerea pe drum public a unui autoturism sub influienta bauturilor alcoolice, refuzul recoltarii probelor biologice, distrugere in forma continuata. . . s-a rezolvat baiatul . . .

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3085

    mult timp ce va mai bea?

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1771

    Ba da prost rau

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.