(Foto) Dolj: Cuțite electorale de la preotul satului, la Gogoșu

(Foto) Dolj: Cuțite electorale de la preotul satului, la Gogoșu

3.861
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

PSD Dolj a semnalat, astăzi, că, în timp ce membrii și militanții docial-democrați de la Gogoșu își desfășurau campania de ”door to door” în localitate, s-au întâlnit cu fratele primarului PDL, Bărăgan Janin Cristian, preot, care supărat că pesediștii îl promovează pe Victor Ponta a început să le aducă injurii și să îi amenințe. gogosu bataie 1

”Pentru că membrii PSD și-au continuat campania în comuna Gogoșu, fratele primarului PDL, Bărăgan Janin Cristian, a recurs la metode deloc ortodoxe pentru un preot, mai exact a scos un cuțit  și i-a amenințat pe oameni”, au transmis, într-un comunicat de presă, reprezentanții PSD Dolj..

Potrivit acestora, incidentul a fost semnalat la numărul de urgență 112. ”Fratele primarului PDL, preotul, nu este la prima acţiune de acest fel, el amenințând cu cuțitul membrii PSD și în seara alegerilor europarlamentare”, au mai arătat social-democrații doljeni.

Update: Comunicat presă PSD Dolj: ”Bărăgan Lucian, preotul din comună, fratele primarului PDL, Bărăgan Janin Cristian, după ce i-a amenințat pe membrii PSD, a trecut și la fapte. Acesta l-a lovit cu pumnii și cu picioarele pe consilierul PSD, Vărzaru Gabriel. La fața locului și-a făcut apariția și primarul Bărăgan Janin Cristian, însoțit de alți indivizi, care a început să îl lovească cu pumnii pe Dondoe Năstase.

Pentru că a dorit să îi despartă, s-a ales cu un pumn în față de și militantul PSD, Poenaru Feldioara. Ceilalți din echipă s-au năpustit asupra altor doi membrii PSD, tată și fiu, Dondoe Marian și Dondoe Ionuț, aplicându-le mai  multe lovituri și rupându-le hainele de pe ei. gogosu bataie

Înainte de a porni scandalul membrii PDL au pus scoabe la mașinile militanților PSD, pentru a nu putea părăsi localitatea.

Consilierul PSD, Vărzarul Gabriel,  a anunțat poliția prin serviciul de urgență 112, iar la fața locului și-au făcut apariția trei echipaje de poliție. Toţi membrii PSD agresați au depus plângeri la poliție”.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2007

    A inebunit lumea

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22206

    incepe nebunia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.