Protest împotriva grațierii și amnistiției: „Vrem program de guvernare, nu penali cu...

Protest împotriva grațierii și amnistiției: „Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”

10.525
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii au ieșit din nou în stradă împotriva Ordonanței de Urgență care legiferează grațierea și amnistia. Peste 100 de persoane „înarmate” cu pancarte cu mesaje precum: „Vrem program de guvernare nu penali cu condamnare”,”Fără grațiere, fără amnistiție” sunt în acest moment în piața Mihai Viteazul.

 

Oamenii cer Guvernului să nu adopte ordonanța de modificare a Codului Penal. În plus speră ca DNA să nu renunțe la lupta împotriva corupției. „Țara asta are nevoie de ceva mai bun. Nu are nevoie de penali și corupți. Fiecare trebuie să plătească pentru faptele lui”, a declarat o protestatară.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    24

    Interesant este ca inca pesedisti nu au iesit sa strige ca este lovitura de stat, mineriada, facute de penelisti, useristi, basisti, etc. E bine ca pesedisti incearca sa scape tovarasii lor de furaciune cu aceasta lege. Este facuta tot pentru ei, nu sa-i dea drumul lui ionel, gigel, care a furat o gaina, este facuta pentru a salva pielea mafiotilor din politica 99%, gen ilescu, roman etc. cu mineriada care a inceput sa se urce cat mai mult pe ei, pe voiculescu, si multi, multi alti mafioti care ar putea fi bagati la zdup. In eventuala condamnare, dupaia sa li se aplice legea si sa fie scosi in libertate. Pesedeii nu sunt prosti, lucreaza „numai” in slujba cetateanului, fiti fara griji.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.