Un doljean și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Mehedinți

Un doljean și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Mehedinți

8.788
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din comuna Bucovăț, județul Dolj, conducea un autoturism, ieri de dimineață, la ora 06.34, pe DN6, în afara localității Valea Cernei, între Orșova și Herculane, în județul Mehedinți, și, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a patruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autotren condus regulamentar de un cetățean bulgar în vârstă de 52 ani.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum și rănirea gravă a pasagerului ce se afla pe locul din dreapta față al autoturismului. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers timp de două ore. ”Șoferul imprudent a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta sa a fost rănit, acesta din urmă fiind transportat la Centrul de primiri urgențe Orșova și apoi la UPU a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Lidia Viziru, pentru Agerpres.

La rândul său, reprezentantul ISU Mehedinți, Raluca Tîrcă, a precizat că la locul accidentului au fost trimise trei echipaje ASAS, un SMURD și două ambulanțe. ”Din păcate, echipele de descarcerare nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Aceasta a fost scoasă moartă dintre fiarele autoturismului“, a spus Tîrcă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv, vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.