Water Park-ul din Craiova se deschide în iunie cu taxe de acces...

Water Park-ul din Craiova se deschide în iunie cu taxe de acces pentru toate vârstele

14.974
98
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,80)

Cel mai mare Water Park din Oltenia va fi deschis la 1 iunie 2016. Așa își dorește primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, care, în urma unei vizite de lucru a declarat că mai sunt de amenajat un tobogan și terenurile de sport. La inaugurare este așteptat și fostul edil Antonie Solomon, la invitația publică a actualului primar, care a afirmat adesea că acesta a fost ”proiectul lui de suflet”. Termenul anunțat inițial era luna mai. Însă, până la 20 mai a.c., craiovenii pot consulta Regulamentul de funcţionare al parcului acvatic și pot depune propuneri, sugestii sau recomandări la Centrul de Informatii pentru Cetățeni sau la e-mail: relatiicupublicul@primariacraiova.ro.

 

Conform Regulamentului în baza căruia va funcționa parcul acvatic, programul va fi zilnic, între orele 10 a.m. şi orele 20 p.m. Accesul la piscine este permis între orele 10 a.m. şi orele 20 p.m, iar accesul la tobogane între orele 11 a.m. şi orele 18 p.m.

 

Intrarea va fi permisă pe baza unei brăţări individuale de acces, în urma achitării unei taxe, și are culoarea diferită, în funcţie de mai multe caracteristici şi facilităţi. Pentru copiii sub 16 ani, accesul este restricţionat dacă nu sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în Water Park.

 

Taxele de intrare propuse prin Regulament sunt:

– 24 lei pentru copii intre 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățara alba;

– 36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățara albastră;

– 34 lei pentru copii intre 5 şi 10 ani, in week-end – brațara roşie;

– 50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, in week-end – brațara neagră;

– 15 lei taxa sauna pentru persoanele de peste 16 ani – brățara verde.

 

Pentru practicarea sporturilor şi jocurilor acvatice, in cadrul serviciilor oferite publicului vor fi incluse şi cursuri de inot pentru copii, taxa propusă fiind de 20 lei/curs/copil. 

 

Valoarea totală a proiectului Water Park este de aproximativ 85 milioane de lei, din care 29,3 milioane de lei finanţare nerambursabilă, 39,2 milioane lei contribuţia beneficiarului, iar diferenţa de circa 16 milioane de lei este TVA, care, conform prevederilor contractului de finanţare este suportat de la bugetul de stat. Până acum, din valoarea totală a proiectului, de 84.838.109,64 lei a fost achitată suma totală de 66.897.608,04 lei, inclusiv TVA.



98 COMENTARII

  1. #1

    Dar numai pt bogatasi…50 ron de adult si 25 ron pt copii…mai scump ca la mamaia

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5470

    Scump pentru conditiile care sunt. Mai bine ma duc la Bucuresti la Therme.. E batjocura ce s-a facut la Craiova si plus de asta este si in lunca la tigani. Nu ma duc acolo nici daca ma plateste cineva, nu ca mi-ar fi frica de ciori dar nu vreau sa le vad in brigada. M-am dus de cateva ori pe acolo si mi-a venit sa vomit de atata jmekerie tiganeasca.

    Pentru mine chestia asta a fost si va ramane waterparkul tiganilor marca solomon..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
  4. #4

    O sa se duca pula mea in tigania aia,o sa fie plin de ciori infecte

  5. #5
  6. #6
  7. #7

    ba va place pe hanul doctorului mai mult tarani corditi…. nu sunt tigan …. dar care e problema vedeti ca sunt mai civilizati tiganii din ziua de azi decat niste inculti ca voi!! fugiti pe han la raie sau la balta ca asta va place nu va mai reveniti

  8. #8

    atata timp cat nu vor fi seminte prin apa sau alte gunoaie si unii n-o r sa vina acolo doar ca sa se spele, ar putea fi OK

  9. #9

    Sunt foarte civilizati tigani….iese civilizatia din ei…cu chilotii cu care dorm si merg prin oras…vin sa faca baie…daca tot dau un ban sa ii si spele

  10. #10
  11. #11

    Si cu ciorile de rigoare la prajit sau o sa puneti pancarda la intrare „Tiganii au strand la Jiu” !! Luava.as strandu.n pl cu primarita cu tot!!! Cacat de oras cacat de tara….. mi.e rusine cu voi ratatilor…macar nu mai puneti si poster cand sunteti prosti!!!

  12. #12

    Haideti ma, nu e chiar asa scump, poate folosesc banii aia pentru intretinere, ar putea angaja un bodyguard sau doi pentru maimutele needucate care vor sa iasa in evidenta

  13. #13
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-11-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    341

    Prea scump biletul, 50 de Lei de persoana in week-end este mult. Parca a fost construit prin fonduri U.E., nu ar trebuii sa fie mai ieftin biletul totusi? Nu mi se pare ca ofera foarte multe ca sa justifice cei 50 de Lei. Nu sunt deloc incantat, in primul rand de amplasamaent(zona „crepusculara”) si in al doilea rand pret calitate cam mare. Sau macar sa vina cu abonamente sau eu stiu sa fie accesul liber la inaugurare mai ales ca e de 1 Iunie….

  14. #14

    Te lasam pe tine sa te duci coaie… poate iei scabie ) ) iauzi si tu…tigani curati….cum pulaaa mea k aia put si dupa 4 dusuri…taci draq!!

  15. #15

    pai sa nu vi tu poate lasi vreun sifilis prin apa !

  16. #16

    Intrare doar pentru bazinul de inot nu o sa existe? Nu de alta dar in Craiova nu exista inca un bazin olimpic unde sa poti practica inotul tot timpul anului, si am inteles ca acolo ar exista inauntru un asemenea bazin!

  17. #17
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3427
    Citat Mesaj initiat de CatalinVW
    Prea scump biletul, 50 de Lei de persoana in week-end este mult. Parca a fost construit prin fonduri U.E., nu ar trebuii sa fie mai ieftin biletul totusi? Nu mi se pare ca ofera foarte multe ca sa justifice cei 50 de Lei. Nu sunt deloc incantat, in primul rand de amplasamaent(zona „crepusculara”) si in al doilea rand pret calitate cam mare. Sau macar sa vina cu abonamente sau eu stiu sa fie accesul liber la inaugurare mai ales ca e de 1 Iunie….

    CORECT

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  18. #18

    Hahaha , cine dracu’ e atat de dus cu capu’ incat sa se duca acolo ? )))

  19. #19

    Si copiii sub 5 ani ? Nu au piscină pentru cei micuți ?
    Iar prețurile sunt mult prea exagerate !!!

  20. #20

    Sa.ti moara ma-ta pai..de unde?? Mi.l imprumuti tu?? Vezi ca eu nu te facui pe tine Sidos..ai grija cum vb ca nu ma cunosti!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.